OVER ONS

OVER ONS

Vanuit onze passie voor de golfsport hebben wij (Katinka Maan en John Woof) Turtle Golf opgericht. Ons doel is onvergetelijke golfervaringen voor onze gasten te organiseren. Of het nou een clinic, evenement, toernooi of golfreis is, Turtle Golf zorgt ervoor dat alles tot in de pu(n)tjes is geregeld.

Turtle Golf biedt geen standaard programma’s, maar stemt alles af op uw wensen. Kortom, uitstekend geregeld maatwerk voor een prachtige golfervaring!

 

Katinka Maan

Katinka is in 2017 met golf begonnen en werd vanaf het eerste moment gegrepen door het spel, het buiten zijn en de sfeer. Ze geniet met volle teugen van een fijne dag golf met vrienden op een prachtige baan. Ze weet daarom als geen ander hoe ze een prachtig golfevenement moet organiseren.

 

John Woof

John groeide op in Lancaster (Engeland) en is al vanaf zijn 6e jaar actief bezig met golf. Van enthousiast amateur groeide hij uit tot professioneel golfer Challenge Tour. Na zijn tijd als speler werd John golfleraar en kwam hij in 1980 naar Nederland waar hij op verschillende toonaangevende golfbanen als golf pro heeft gewerkt. Met zijn inspirerende manier van werken weet hij groepen van elk niveau te enthousiasmeren en te vermaken.